U wilt doneren. Hoe werkt het?

Alleen het beste voor uw verwanten en vrienden.

Maak een verschil

Een eenvoudige aanvulling op de dagelijkse bezigheden van uw naaste, kan al een groot verschil maken. Dit kan een uitje zijn, de aankleding van een gemeenschappelijke ruimte óf een BrainTrainerPlus™.

Helaas beschikken niet alle instellingen over voldoende middelen om dit mogelijk te maken, terwijl een kleine bijdrage van u al genoeg kan zijn.

Wat gebeurt er met mijn donatie?

Zoals het spreekwoord zegt "vele kleintjes maken een grote". Daarom kunt u nu op deze website een donatie doen om samen met anderen een grote bijdrage te leveren. De campagne is standaard ingericht op het aanschafbedrag van 1 BrainTrainerPlus™ machine en de actie duurt drie maanden. Is in die periode het volledige bedrag bijeengebracht? Dan is de actie geslaagd en wordt de BrainTrainerPlus™ uit naam van alle donateurs feestelijk overhandigd aan het huis of instelling.

Mocht het streefbedrag niet gehaald worden binnen de gestelde tijd dan wordt het opgehaalde bedrag geschonken aan de activiteitenpot van de desbetreffende instelling. Zo wordt uw bijdrage altijd goed besteed!

Bijdragen

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan een campagne, dan kunt u via deze site veilig een bedrag overmaken. U kunt tevens een bijdrage leveren door de actie te delen via Social Media. Hoewel het niet snel zal voorkomen met een bedrag dat u doneert aan een BrainTrainerPlus™, bestaan er belastingregels over donaties en schenkingen. Laat u daarom hierover informeren door de Belastingdienst.