U wilt natuurlijk het beste voor uw familielid of kennis in het verzorgingstehuis. Een eenvoudige aanvulling op de dagelijkse bezigheden kan al een groot verschil maken. Dit kan een uitje zijn, de aankleding van een gemeenschappelijke ruimte, of een BrainTrainerPlus™.

Helaas beschikken veel tehuizen niet altijd over voldoende middelen om dit mogelijk te maken, terwijl een kleine bijdrage al genoeg kan zijn.

Hoe kunt u helpen?

Zoals gezegd kan een kleine bijdrage al een groot verschil maken. Maar zoals het spreekwoord zegt: 'vele kleintjes maken een grote'. Daarom kunt u nu op deze website een crowdfundingactie starten om samen met anderen een grote bijdrage te leveren.

Wat kunt u doen?

Op deze site maakt U een actie aan. U kunt zelf het doel van uw actie kiezen. Indien u een actie start voor een of meerdere BrainTrainerPlus™ machines, verlenen wij een korting van € 100,- per machine!

Alle acties zijn standaard ingericht op het aanschafbedrag van 1 BrainTrainerPlus™ machine en lopen drie maanden. Is in die periode het volledige bedrag bij elkaar gebracht? Dan is de actie geslaagd en wordt de BrainTrainerPlus™ uit naam van alle donateurs feestelijk overhandigd aan het huis of instelling. U kunt natuurlijk ook een ander doel kiezen.

Als het streefbedrag niet gehaald is binnen de gestelde tijd, wordt het totaal opgehaalde bedrag geschonken aan de activiteitenpot van de desbetreffende instelling.

Uw actie levert natuurlijk het meeste op als u ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen in het huis meedoen. Deel uw actie ook op social media, dit vergroot de kans op succes van uw actie!

Bijdragen

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan een actie, dan kunt u via deze site veilig een bedrag overboeken. U kunt ook een bijdrage leveren door de actie te delen via sociale media.

Zelf een actie starten

Enthousiast geworden? Begin dan nu uw eigen actie! Klik hier om te beginnen.